Gratis sport inloopspreekuur

Vrijblijvend uw sportblessures vakkundig laten beoordelen bij fysiotherapie Hazenkamp in Nijmegen.

 

Vanaf maandag 13 februari 2017 beginnen we bij Fysiotherapie Hazenkamp met een gratis inloop spreek uur voor sporters. Heeft u klachten of pijn met het sporten of bent u net geblesseerd geraakt en wilt u weten wat er aan de hand is dan bent u van harte welkom.

Sporten is gezond, maar helaas komt het wel eens voor dat een blessure in de weg zit. Het liefst wil je weer zo snel mogelijk aan de gang.

Screening 

Tijdens het spreekuur is er gelegenheid om uw sportblessure door een sportfysiotherapeut vakkundig te laten beoordelen. Dit kan een blessure zijn die u al langer heeft of net dat weekend heeft opgelopen. U krijgt dan advies om zo verantwoord mogelijk te herstellen. De screening duurt 10 minuten en mocht er naast advies een verdere fysiotherapeutische behandeling nodig zijn dan wordt er in samenspraak een afspraak gemaakt op een later tijdstip. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut het niet vertrouwt en u  voor verdere diagnostiek of beoordeling adviseert  om naar uw huisarts te gaan.

Preventief advies

U mag zich ook melden op het sportspreekuur voor preventief advies. Stel dat u wilt gaan sporten en u heeft hier een paar vragen over en u wilt graag advies, dan bent u ook van harte welkom bij ons.

Het spreekuur is vrij toegankelijk. U hoeft geen lid te zijn van een sportclub of ingeschreven te staan bij gezondheidscentrum Hazenkamp. Even contact van te voren verzekert u ervan dat er een tijd voor u gereserveerd wordt. Het kan zijn dat u anders moet wachten voor u aan de beurt bent. 

Het sportspreekuur wordt verzorgd door Marga Huntelaar. Zij is bezig met de afronding van haar  masterstudie sportfysiotherapie en al 6 jaar werkzaam op de praktijk als algemeen fysiotherapeut. Met haar kennis en ervaring wil ze u een passend advies geven, zodat u zo snel mogelijk op een verantwoorde wijze weer aan het sporten komt.

Voor contact kunt u bellen en/ of mailen naar onze praktijk.

Contact 

Fysiotherapie Hazenkamp

Vossenlaan 88

6531 SP Nijmegen

T: 024- 833 00 22

E: Fysiotherapie@fysiotherapiehazenkamp.nl

Gratis sport inloopspreekuur